Studio Feel / Erikoiskosmetologi Päivi Saarinen

KAUNEUTTA - HEMMOTTELUA - RAUHAA - STUDIO FEEL

Studio Feel on tunnelmallinen kauneushoitola Kuusankosken keskustassa. Tarjoan laadulla ja tunteella monipuolisesti kauneuden, hyvinvoinnin ja hemmottelun palveluita. Liiketilan edessä on ilmainen pysäköinti. Olet lämpimästi tervetullut!

Henkilökunta

Employee picture

Päivi Saarinen

Olen SKY-erikoiskosmetologi ja Studio Feelin perustaja. Teen monipuolisesti erilaisia kosmetologin töitä ja lisäksi muitakin hyvinvointiin liittyviä hoitoja, kuten kuivakuppausta ja äänimaljarentoutuksia (myös ryhmät + tyhy-porukat). Minulle käy ePassi, Smartum ja Edenred. Asiakkaan hyvä olo ja rentoutuminen on minulle sydämen asia <3

Lahjakortit

Ajanvaraus

Varaa aikasi hemmotteluun linkin kautta. Jos et löydä sopivaa aikaa, voit aina soittaa p. 040 5567 837. Kun teen hoitoja, en vastaa puhelimeen - jätä viesti, soitan sinulle takaisin mahdollisimman pian. Hoitolan ulko-ovi on suljettuna hoitojen aikana.

Yhteystiedot

Sijainti

 Studio Feel / Erikoiskosmetologi Päivi Saarinen

 +358405567837

 Pallokentäntie 4 45700 Kouvola

 studiofeelkuusankoski@gmail.com

Hinnasto

KasvohoidotHinta alk.
Täydellinen kasvohoito
Hoito toteutetaan ihollesi sopivilla ammattituotteilla: alkupuhdistus, kuorinta, täydellisen hemmotteleva hieronta, seerumi, erikoisnaamio, silmänympärysnaamio, hoitavat voiteet.
105,00 €
Cliniccare Karboksiterapia
Hoidossa kuljetetaan erikoisnaamion avulla hiilidioksidia ihon pinnan alle, jolloin verenkierto ja solutoiminta aktivoituvat. Tällä vaikutetaan mm. kollageenituotantoon. Naamion alussa iholla voi tuntua pistelyä ja kuplintaa. Tuloksia on nähtävissä jo ensimmäisen kerran jälkeen, sarjahoidolla saadaan pidempiaikaisia tuloksia: Rypyt ja juonteet madaltuvat, iho puhdistuu, kiinteytyy ja sen rakenne paranee, kosteuttaa tehokkaasti, ihon väri tasoittuu ja kirkastuu, laajentuneet ihohuokoset supistuvat ja tummat silmänaluset vaalenevat. Sopii kaikille ihotyypeille, kaikkina vuodenaikoina. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, hoitogeeli, erikoisnaamio, hoitovoiteet.
109,00 €
Ultraäänipuhdistus
Tehokas ja hellävarainen puhdistava kuorinta. Sopii epäpuhtaalle iholle. Alkupuhdistus, laitehoito, naamio ja hoitavat voiteet.
85,00 €
Timanttihionta
Tehokas kuorinta kaikille ihotyypeille. Sopii myös arpien häivyttämiseen ja pigmenttimuutoksille. Alkupuhdistus, laitehoito, naamio, hoitavat voiteet.
85,00 €
Astu Puutarhaan - Beauty Garden luomukasvohoito
Astu Puutarhaan -kasvohoito sopii jokaiselle, joka kaipaa hemmottelua ja rentoutumista. Ihanteellinen hoito kaikille ihotyypeille: kosteuttaa, ravitsee ja kirkastaa ihoa. Hoito toteutetaan luomulaatuisella satokausikosmetiikalla, Beauty Garden tuotteilla. Alkupuhdistus, kaksoiskuorinta, rentouttava hieronta, naamio ja hoitavat voiteet.
80,00 €
Mikroneulaus
Mikroneulaus on nuorentava hoito, joka tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Tämä aktivoi ihon kollageenintuotantoa ja stimuloi ihoa uudistumaan, sekä parantaa verenkiertoa. Ihon neulaus auttaa moneen iho-ongelmaan, kuten akneen, arpiin, ryppyihin sekä pigmenttiläiskiin.
165,00 €
Nuorten kasvohoito
Nuorten kasvohoidon kesto on 1 h. Tämä aika käytetään kasvohoidon suunnitteluun asiakkaan ihon tarpeiden mukaisesti laadukkaita tuotteita käyttäen, sisältäen kattavan ihon hoidon ohjeistuksen. Nuorelle max 16v.
55,00 €
Rentouttava kasvohoito
Hoito toteutetaan ihosi tarpeiden mukaisilla hoitotuotteilla: alkupuhdistus, kuorinta, hemmotteleva hieronta, naamio, seerumi ja hoitavat voiteet. Lisäpalvelusta voit valita ultraäänipuhdistuksen tai timanttikuorinnan hoidon yhteyteen.
80,00 €
Happohoito
Hoito, jolla saa sarjana upeita tuloksia valittavan hapon mukaan. Sopii hyvin epäpuhtaalle iholle, mutta on myös erinomainen anti-age hoito. Kirkastaa ihon väriä, häivyttää pigmenttimuutoksia, lisää ihon kiinteyttä, tasoittaa juonteita ja pienentää ihohuokosia. Sisältää kaksoispuhdistuksen, hapotuksen, neutraloinnin, naamion ja loppuvoiteet. Suosittelemme valitsemaan lisäpalveluista erikoisnaamion.
99,00 €
Puhdistava kasvohoito
Soveltuu epäpuhtaalle iholle. Alkupuhdistus, kuorinta, ihon lämmitys, mekaaninen puhdistus komedoraudalla, naamio ja hoitavat voiteet.
80,00 €
Kasvo, hartia ja decolletee hieronta
Ihanan rentouttava hieronta hoitavilla tuotteilla.
45,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Ripsien ja kulmien värjäys
Ripsien ja kulmien värjäys kestovärillä. Sisältää kulmien siistimisen pinseteillä, vahalla tai sokerilla.
34,00 €
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys.
22,00 €
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien värjäys kestovärillä. Sisältää kulmien siistimisen pinseteillä, vahalla tai sokerilla.
22,00 €
Ripsien kestotaivutus ja kulmakarvojen laminointi
Palveluun sisältyy ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.
97,00 €
Browlift eli kulmakarvojen laminointi
Hoitoon sisältyy kulmien kestovärjäys sekä muotoilu.
55,00 €
Lashlift eli ripsien kestotaivutus
Sisältää ripsien kestovärin. Saavuthan ripsien kestotaivutukseen ilman silmämeikkiä.
68,00 €
Kulmien muotoilu
Kulmien siistiminen pinseteillä, vahalla tai sokerilla.
15,00 €
JalkahoidotHinta alk.
Hoitava jalkahoito
Jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien lyhennys/ohennus, kynsinauhojen hoito sekä voide. Ei sisällä kynsien lakkausta. Halutessasi varaa lisäpalveluista kynsien lakkaus. Jos kovettumia on reilusti, varaa lisäpalveluista lisäaikaa.
69,00 €
Hoitava jalkahoito kestolakalla
Jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsi ja kynsinauhojen siistiminen, kynsien lakkaus kestolakalla, jalkavoide.
104,00 €
Hemmotteleva Spa-jalkahoito
Jalkakylpy, kuorinta, jalkanaamio, kynsien lyhennys ja siistiminen, hieronta ja jalkavoide. Valitse halutessasi kynsien lakkaus tai kovettumien poisto lisäpalvelusta.
75,00 €
Hoitava jalkahoito hieronnalla
Jalkakylpy, kynsien lyhennys (ohennus), kynsinauhojen siistiminen, kovettumien poisto, rentouttava hieronta, jalkavoide.
75,00 €
Jalkahoito lakkauksella
Jalkakylpy, kynsien leikkaus (ohennus), kynsinauhojen siistiminen, kovettumien poisto, hieronta, jalkavoide ja kynsien lakkaus tavallisella lakalla.
90,00 €
Feeling
Feeling on rentouttava hoito, johon kuuluu intialainen päähieronta, jalkakylpy, jalkakuorinta, jalkojen hieronta, lämmin turvenaamio jaloille ja käsien hieronta.
120,00 €
Kovettumien poisto
Jalkakylpy ja esimerkiksi känsän tai yhden kovettuma-alueen poisto. Jos jaloissa on enemmän kovettumaa, valitse hoitava jalkahoito.
39,00 €
Varpaankynsien lyhennys/ohennus
Jalkakylpy, kynsien leikkaus (ohennus), kynsinauhojen siistiminen, jalkavoide
35,00 €
Varpaankynsien kestolakkaus
Kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, kestolakkaus sekä jalkavoide. Kaunis ja kestävä lakkaus viikoiksi.
58,00 €
Varpaankynsien kestolakkaushuolto
Vanhojen kestolakkojen poisto, kynsi ja kynsinauhojen siistiminen, uudet kestolakat, jalkavoide.
65,00 €
Vanhojen kestolakkojen poisto jalkahoidon yhteydessä.
Poistetaan vanhat kestolakat jalkahoidon yhteydessä.
10,00 €
KarvanpoistoHinta alk.
Säärien sokerointi
Säärien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
45,00 €
Kainaloiden sokerointi
Kainaloiden sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
30,00 €
Reisien sokerointi
Reisien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
55,00 €
Bikiniraja sokerointi
35,00 €
Huulten yläreuna
Sokerilla/vahalla
15,00 €
Kainalot
30,00 €
Käsivarret
40,00 €
Sääret + kainalot
59,00 €
Sokerointipaketti: Kainalot, sääret, bikiniraja
89,00 €
Sokerointipaketti kasvot: Leuka, posket, ylähuuli
30,00 €
Sokerointipaketti kasvot: ylähuuli ja leuka
20,00 €
Kädet ja kynnetHinta alk.
Manikyyri
Kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, hieronta, lakkaus valinnaisella värillä sekä käsivoide.
45,00 €
Spa manikyyri
Käsien kuorinta, kynsien muotoilu ja kynsinauhojen siistiminen, käsihieronta, rasvaus, sekä lakkaus valinnaisella värillä.
50,00 €
Kestolakkaus uudet yksiväriset
Kestävä lakkaus, joka sisältää lakkauksen lisäksi kynsien muotoilun, kynsinauhojen siistimisen sekä kynsinauhatuotteet ja käsivoiteen.
50,00 €
Kestolakkaushuolto
Sisältää vanhan kestolakan poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen yksivärisellä kestolakalla, kynsinauhatuotteen sekä käsivoiteen.
60,00 €
Kestolakkojen poisto
Sisältää kestolakkojen poiston, kynsien muotoilun, kynsinauhojen siistimisen, hoitavat voiteet kynsinauhoille ja käsiin.
45,00 €
IBX-Hoito
IBX on luonnonkynttä vahvistava hoito, jossa hoitavat aineet imeytetään kynsilevyn sisään. Se sopii liuskoittuville ja katkeileville kynsille ja se voidaan laittaa myös kestolakan alle. Toimii parhaiten sarjahoitona 2-3 viikon välein.
30,00 €
HierontaHinta alk.
Rentouttava Aromahieronta
Täydellisen rentouttava kokovartalohieronta, joka tehdään kevyillä otteilla. Hieronnassa käytetään puhtaita eteerisiä öljyjä, jotka ovat tuoksultaan mietoja. Voidaan tehdä myös ilman eteerisiä öljyjä (valitse tämä lisäpalveluista veloituksetta).
80,00 €
Kuivakuppaus/imukuppihieronta 30 min
Kuivakuppaus tehdään imukupeilla, joita liu'utetaan öljytyllä iholla. Kupit voidaan jättää myös hetkeksi paikoilleen hoidon aikana. Todella tehokas hoitomuoto lihaskireyksiin, avaa lihaskalvoja. Sopii myös selluliitille. Hoidosta voi jäädä jälkiä iholle, ne häviävät yleensä muutamassa päivässä.
45,00 €
Kuivakuppaus/imukuppihieronta 45 min
Kuivakuppaus tehdään imukupeilla, joita liu'utetaan öljytyllä iholla. Kupit voidaan jättää myös hetkeksi paikoilleen hoidon aikana. Todella tehokas hoitomuoto lihaskireyksiin, avaa lihaskalvoja. Sopii myös selluliitille. Hoidosta voi jäädä jälkiä iholle, ne häviävät yleensä muutamassa päivässä.
59,00 €
Kuumakivihieronta
Kuumakivihieronta rentouttaa koko kehon, laukaisee lihasjännitystä ja stressiä sekä tehostaa aineenvaihduntaa. Hieronta tehdään lämpimillä Basalttikivillä. Hoitoa ei suositella jos on tuore kudosvamma, kuume, flunssa, diabetes, ihottuma (atooppinen, psoriaasi), sydänperäinen verenkiertohäiriö, korkea verenpaine, akuutti tulehdus, pahanlaatuinen kasvain tai antibioottikuuri.
80,00 €
Vartalohieronta
Klassinen kokovartalohieronta. Hieronnassa voidaan käyttää myös erikoistekniikoita.
75,00 €
Niskan, hartian ja selän hieronta
Rentouttava klassinen niska-, hartia ja selän alueen hieronta.
45,00 €
Bambukeppihieronta
Bambukeppihieronta tehdään öljytyillä bambukepeillä mm. painellen, rullaten ja venyttäen lihaksia. Erinomainen hoito lihaskireyksiin esimerkiksi liikunnasta kipeytyneille lihaksille. Perusterveille, ei sovi raskauden aikana.
80,00 €
Intialainen päähieronta 30 miin
Lihaksia rentouttava, verenkiertoa elvyttävä hieronta niskaan, hartioille ja päänahkaan. Tehdään öljyllä. Kesto 30min.
40,00 €
Intialainen päähieronta 45 min
Intialainen päähieronta kesto 45min. Hieronta tehdään niska-hartia-alueesta päänahkaan käyttäen hoitavaa öljyä. Hieronta on äärimmäisen rentouttava.
50,00 €
Kuumakivihieronta niska, hartia ja selän alue
Niskan, hartian ja selän alueen hieronta kuumakivillä. Kuumakivihieronta rentouttaa kehoa, laukaisee lihasjännitystä ja stressiä sekä tehostaa aineenvaihduntaa. Hieronta tehdään lämpimillä, sileillä Basalttikivillä. Hoitoa ei suositella jos on tuore kudosvamma, kuume, flunssa, diabetes, ihottuma (atooppinen, psoriasis), sydänperäinen verenkiertohäiriö, akuutti tulehdus, pahanlaatuinen kasvain tai antibioottikuuri.
50,00 €
Lymfahousut
Turvallinen ja tehokas hierontatyyppinen uutuushoito! Poistaa turvotusta, parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, palauttaa liikunnan jälkeen, rentouttaa lihaksia ja vähentää kipuja. Housumalli hoitaa kehoa varpaista ylöspäin aina pakaroihin ja alaselkään asti. Varustaudu hoitoon legginseillä tms. ohuilla, joustavilla housuilla, joissa ei ole vetoketjuja/nappeja. Käyttö ei sovi: raskaus, sepelvaltimotauti, hemofilia, muu vakava sairaus, veritulppa, sydämentahdistin, syvä laskimotukos.
35,00 €
Klassinen hieronta 45 min
59,00 €
Muut hyvinvointipalvelutHinta alk.
Äänimaljahoito yhdelle henkilölle
Äänimaljahoito on kokonaisvaltainen syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu ääniaaltoihin ja värähtelyyn. Mieli rentoutuu, verenpaine laskee ja värähtely vapauttaa stressitiloja. Maljoja soitetaan vaatteiden päältä, kehon päällä sekä ympäröivässä tilassa. Sydämentahdistin on este hoidolle.
69,00 €
Korvakynttilähoito
Korvakynttilähoitoa voidaan käyttää vilustumistautien jälkitiloissa, jos on tukkoinen nenä, korvien suhinaa/soimista, unettomuuteen, stressiin ja korvavahan irrottamiseen. Hoito vaikuttaa paikallisesti ja se on kivutonta. Hoito perustuu alipaineeseen sekä lämpöön. Hoidon aikana teen myös päähierontaa. Hoito ei sovi, mikäli on akuutti tulehdus, putket korvissa tai ihottumaa korvien alueella. Muun hoidon yhteydessä voit varata korvakynttilähoidon lisäpalveluna hintaan 30e.
40,00 €
Äänimaljahoito parille
Tämä hoito sopii hyvin jaettavaksi esimerkiksi puolison tai ystävän kanssa. Hoito tehdään lattialla joogamattojen päällä, viltin syleilyssä. Äänimaljoja soitetaan ympäröivässä tilassa sekä kehojen päällä. Äänimaljahoito on kokonaisvaltainen syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu ääniaaltoihin ja värähtelyyn. Mieli rentoutuu, verenpaine laskee ja värähtely vapauttaa stressitiloja. Sydämentahdistin on este hoidolle.
99,00 €
Paratiisi
Paratiisi on täydellisen kokonaisvaltainen hemmotteluhoito, joka mahdollistaa irtioton arjesta. Pehmentävä yrttijalkakylpy, kokovartalokuorinta, rentouttava kokovartalohieronta ja kasvohoito (puhdistus, kaksoiskuorinta, kasvo- ja decoltee hieronta, kosteuttava ja kirkastava tehonaamio sekä hoitovoiteet). Hoito toteutetaan laadukkailla Beauty Garden luomuihonhoitotuotteilla.
145,00 €
VartalohoidotHinta alk.
Paratiisi
Paratiisi on täydellisen kokonaisvaltainen hemmotteluhoito, joka mahdollistaa irtioton arjesta. Pehmentävä yrttijalkakylpy, kokovartalokuorinta, rentouttava kokovartalohieronta ja kasvohoito (puhdistus, kaksoiskuorinta, kasvo- ja decoltee hieronta, kosteuttava ja kirkastava tehonaamio sekä hoitovoiteet). Hoito toteutetaan laadukkailla Beauty Garden luomuihonhoitotuotteilla.
145,00 €
Konsultaatio ja ostosaikaHinta alk.
Ostosaika: lahjakortit ja tutut tuotteet
Varataan aika lahjakortin kirjoittamiseen tai tuttujen tuotteiden ostoon.
0,00 €
Ihonhoidon konsultaatio/ostosaikaa kosmetologisi kanssa
Voit varata ajan konsultaatioon, jos haluat neuvoja ammattilaiselta, miten ihoasi kannattaisi hoitaa. Tuotteiden valinta ja opastus kotihoitoon.
0,00 €
MeikitHinta alk.
Päivämeikki
52,00 €
Juhlameikki
68,00 €
Banner